Prokurori i Tiranës Ervin Karanxha paralajmëroi se do nisën hetime lidhur me përmbytjen e fundit që u shkaktuar nga reshjet e shiut në zonën e autostradës Tiranë-Durrës.

Prokurori Karanxha, u shpresh për “Kombinews” se kjo situatë nuk duhet të ndodhë më, pasi dëmet ekonomike në zonë janë shumë të mëdha.

Nën lupën e prokurorisë së Tiranës janë disa biznese që kanë ndërtuar pa kriter duke zënë hapësirat e kanaleve kulluese por edhe zyrtarë të ALUIZNI dhe njësive administrative Kashar, të cilët kanë miratuar lejet e ndërtimit pa kriter në zona që janë të riskuara për tu përmbytur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here