Situata e përmbytjeve në qarkun e Vlorës dhe Fierit është përkeqësuar ndjeshëm. Gjatë ditës së djeshme shumë forca policie por edhe ato të ushtrisë kanë qënë në teren për të evakuar banorët e zonës.

Ndërkohë niveli i ujit është rritur ndjeshëm, ku dallga dhe balta nuk ka kursyr jo vetëm banesat dhe gjënë e gjallë, por edhe të vdekurit.

Në këtë foto që ju sjell “Kombinews” shihet varrezat e fshatit Novoselë, të cilat janë përmbytur totalisht nga uji që ka vërshuar nga lumi “Vjosa”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here