Fotolajm: Shkëmbim spiunësh midis Rusisë dhe Estonisë…si në luftën e Ftohtë

0

Një tjetër shkëmbim klasik spiunësh në urën midis Estonisë dhe Rusisë. Arturo Zinçenkou kthehet në Rusi, por  Raivo Susi kthehet në Estoni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here