Ministri Gjiknuri nxjerr bllof kryeministrin Rama

0

Ministri i Energjitikës Damian Gjiknuri ka pohuar sot në Studio e Hapur se çështja e hidocentraleve që ishte dhënë leje për tu ngritur në kanionin e skraparit janë në proces shqyrtime.

Gjiknuri i pyetur me insistim nga Eni Vasili nuk ka pranuar të thotë me siguri se ato do të anullohen. “Ministria e mjedisit po shqyrton dokumentacionin e ndikimit në mjedis dhe nëse dokumentat janë të manipuluara” lejet do të anullohen tha Gjiknuri. Po po ta marim të mirqene deklaratën e ministrit, lind ntyrshëm pyetja: “Po nëse shqyrtimi i dokumentacionit nuk ka përfunduar ende, nga u nis shefi i tij që shpalli që të premten premtimin se hidocentralet mbi kanion nuk do të ngrihen?

Nëse Rama pohoi se “qeveritë dallohen nga mënyra si veprojnë kur jnë duke gabuar atëhere pyetja që lind është: Kur e di Rama që është duke gabuar, kur sipas Gjiknurit, ekspertiza nuk paska përfunduar akoma.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here