Kercenimet e fyerjet jane “buk” e perditshme per Gazetarin e kronikes ne Shqiperi!

0

Te punosh Gazetar i kronikes se zeze ne Shqiperi dhe te mos marresh kercenime, i bie qe nuk je duke bere punen si duhet!
# Nuk ka Gazetar te kronikes se zeze qe eshte ne teren e qe nuk eshte kercenuar, ofenduar e fyer nga kriminelet, zyrtare te ndryshem, oficer e drejtues policie, prokurore e me raste edhe gjyqtare!
# Nuk ka Gazetar kronike qe ka qene i kercenuar dhe organet ligjzbatuese apo zyrtaret e drejtesise te kene zbuluar apo ndjekur penalisht autorin!
# Nuk ka Gazetar kronike, qe problemet me individ te ndryshem qofte edhe kercenimet nga te gjitha llojet qe nuk i ka zgjidh privatisht se nuk ka gjet zgjidhje me shtetin!
# Nuk ka Gazetar kronike qe nuk eshte zene me kryeredaktorin, drejtorin apo pronarin e medias ku punon per shkak se ky i fundit besonte me shume zyrtarin apo me raste edhe kriminelin.
# Shume lajme te Gazetarit te kronikes nuk i publikohen ne media ku punon per shkak te interesave te pronarit! # Etj….etj….etj….
####### P.S. Per te gjithe ata qe me kane shkruar, une kam ardh ne SHBA me llotari dhe jo me azil! Jam larguar nga Shqiperia per shume arsye, qe do ti rendise shume shpejt, por me e rendesishmja eshte per nje te ardhme me te mire per femijet e mi qe fatkeqesisht Shqiperia e Kosova nuk me ofronte!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here