Kush Jemi

“Kombinews” është një faqe interneti që ka si synim përkushtimin vetem tek lajmi dhe problemet sociale. Ne ju furnizojmë me lajmet dhe videot më të fundit direkt nga industria e argëtimit si dhe informimit.

“Kombinews” ka si qëllim të ndjekë ngjarje dhe të trajtojë ndodhi  nga të gjitha trojet shqiptare, përfshirë këtu dhe aktivitete të disaporës.

Pa dyshim që vëmëndja më e madhe e stafit të “Kombinews” do përqëndrohet tek zhvillimit politike, aktualitetit dhe ekonomisë në Shqipëri.

Si një agjenci e pavarur lajmesh, “Kombinews” do të jetë dhe vendi i duhur, ku çdokush mund të denoncojë problemet me të cilat haset, korrupsionin, shkeljen e të drejtave dhe lirive të njeriut, fenomene të ndryshme dhe gjithëçka shqëtësuese.

Foto, video, dokumente e gjithëçka që do t’i shërbejë publikut, do të publikohet, pa asnjë cencurë apo filtër.